Menu

Het huis

Ons zomerhuis is vrijstaand en ligt aan water dat in open verbinding met het Heegermeer en de andere Friese meren staat. Zie hiervoor ook de satellietfoto. Het huis is geheel gelijkvloers en daardoor ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De tuin en het terras hebben nagenoeg de gehele dag zon. De steiger is circa 10 meter lang waarop het heerlijk zonnen is. Ook hebben we een jollensteiger voor het tewaterlaten van onze Laser Pico en kano. Op loopafstand zijn diverse verhuurders van sloepen en zeilboten gevestigd.

Het water is schoon en er kan in gezwommen worden. Er is geen afscheiding tussen de tuin en het water, zodat we aanraden kinderen die niet kunnen zwemmen een zwemvest aan te doen. 

Huisdieren zijn welkom! Voor hondenliefhebbers: de tuin is naar de buren en naar de voorzijde van het huis afgeheind zodat u uw viervoeter niet uit het oog verliest.

Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers en is geschikt voor bewoning door zes personen. Het bestek en servies is afgestemd op acht personen.

In het huis is een snelle draadloze breedband internetverbinding, een DVD speler en een televisie aanwezig. In de berging bevindt zich een extra ijskast, een diepvries, een wasmachine en een droogtrommel. In de schuur vind je twee (dames)fietsen, de tuinstoelen en een barbecue.